Events og Workshops

Vi tilbyder en række skræddersyede arrangementer til skoler, der søger at skærpe deres horisont på bæredygtighed.

  • Skræddersyede skolearrangementer og online workshops:En erfaren pædagog fra vores team vil besøge din skole til en 2-3timersworkshop målrettet aldersgrupper: 6-10 og 11-15 år. Workshopsene, der er inspireret af FN’s begivenheder, er designetmed standard FN-materiale, der forklarer målene for bæredygtigudvikling. Vi vil naturligvis bestræbe os på at skræddersy forløbet til netop jeres skolepensums fokusområder. Værkstederne erinteraktive og involverer øvelser og brainstorming, der gør alle børn til en aktiv del af deres egen læringsoplevelse. For at minimere rejser tilbyder vi også kurser online ved hjælp af interaktiveværktøjer.
  • Tal om FN’s Verdensmål-begivenheder: For at støtte og eksekvere de 169 mål i de 17 SDG-mål, afholder FN flere begivenheder i løbet af året, der er specifikke for målene og dets handlinger. Vi taler om arrangementerne, detsindflydelse og hvordan man kan få gavn af arrangementerne. Vi hjælper og faciliterer lignende arrangementer i din skole eller institution for at koble din indsats med kernearrangementer.
  • Quizzer og spil:Klimalæring skal være indsigtsfuld, fyldt med sjove fakta og vigtigst af alt, spændende. Vi laver quizzer og organiserer spilfor at lære om 17 verdensmål.
  • Drivhusgasser og biodiversitetsprojekter: At lære om vores planets økosystem og dets drivhusgasser (GHG) er altafgørende for et barns forhold til naturen. Vi er vært for flere typer interaktive workshops, fra plantning af frø i enhydroponisk opsætning, til pasning af deres frøplante indtil vækst. Vi udfører også levende eksperimenter med frigivelse og absorption af CO2, der forklarer de kritiske roller, disse gasser spiller,såvel som behovet for, at disse to gasser er i moderate mængder, såvi alle kan overleve.
public-speaking