Vores forskningsemne – Muligheden for at skabe 20’ft shipping containere ved hjælp af genbrugsplast genvundet fra vores oceaner

Vi søger en universitets samarbejdepartner til vores Industrial PhD-project, der vil hjælpe med forskningen i en banebrydende idé til at tackle plastikaffald i vores have.

pollution-at-sea

Synopsis

Fremstilling af forsendelsescontainere af genbrugsplast, der kan flyde, men med mekaniske egenskaber af stål og vægten af træ. De skal være i stand til at håndtere egenvægten af containere; modstå vægten af andre beholdere, når de er stablet højt. Opfundne strukturer bør arbejde i overensstemmelse med principperne for cirkulær økonomi, hvor vi stripper og udskifter væggene og søjlerne i metalbeholdere, genbruger trægulvbrædderne og afleverer metallet til en stålvirksomhed til genfremstilling. Den nederste bjælkestruktur kan forblive (om nødvendigt) for at holde lastvægten. Dette reducerer også den samlede vægt af et fartøj og reducerer bunkerforbruget.

Den renoveredecontainer skalkunneflyde, hentesudfravand, cirkulereiøkonomienogopfyldemåleneiFN’s SDG #14 ‘Life under water’, der beskyttervoreshave oghavliv.